maj-britt-e1460319131972

Vil bygge og bo i Selbu


Vi vil gratulere Maj-Britt Østby og Jan Helge Haugen med kjøp av tomt 6. Maj-Britt er opprinnelig selbygg og tar nå med seg sin familie og flytter fra Stjørdal og til Botn Boligfelt. Vi ønsker de lykke til med hus planleggingen.

I Stjørdalsnytt forteller de dette:

Vi slo til!

Det er lenge siden Maj-Britt Østby og Jan Helge Haugen først så på tomtemuligheter i Selbu:

– Det er vel fem års tid siden vi kjørte rundt i bygda for å se på mulighetene. Da bet vi oss spesielt merke i Botn som ennå ikke var klarlagt. Derfor kjøpte vi hus på Gevingfeltet. Men jeg kommer fra Selbu og det var her vi ønsket å slå oss ned.

Vi har med spenning fulgt utviklingen av boligfeltet i Botn. Derfor var vi ikke sene om å slå til da det ble lagt ut for salg, sier Maj-Britt Østby som sammen med Jan Helge Haugen gleder seg til dagen når de overtar tomta og kan gå i gang med arbeidet:

Tomta er vakkert beliggende med kort veg både ned til sentrum og bort til utmarka med gode skimuligheter rett i nabolaget. Det betyr mye for oss. Vi har romslig med tid for å sette opp huset, men satser på å være ferdig i god før Emil begynner på skolen i 2018. Nå håper vi flere på vår alder slår til slik at Emil og broren Anton får lekekamerater i nabolaget, sier Maj-Britt Østby.