leiligheter

Unike leiligheter i en eller to etasjer.

4 flotte, moderne selveierleiligheter beliggende i første etasje, med alt på et plan og 2 soverom.

4 spektakulære selveierleiligheter med muligheter til en ekstra etasje med takterrasse.

bolig-2-1

Moderne enebolig i kjede med familievennlig planløsning.

Enebolig med flere valg på planløsning. Mulighet for 4 soverom og takterrasse eller en utleiedel som gir gunstige bokostnader og rom for mange.

bolig-1

Enebolig i kjede med alt du trenger på et plan.

En bolig med gjennomgående gode kvaliteter, her er alle hovedfunksjoner på en flate, men likevel er det mer enn nok av rom, med praktisk vaskerom og 2, eller 3 soverom.

render-hires

Store vindusflater gir fantastiske lysforhold i alle boligene.

Store vindusflater langs hele stuen og spisestuen i både eneboligene i kjede og leilighetene. Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning.

rekke-boliger

Boligene blir bygd i et fredelig, trafikksikkert og barnevennlig område.

Med panoramautsikt over Selbusjøen og naturen rundt.

Botn Hill


6 eneboliger i kjede og 8 leiligheter

Panorama mot sjøen, takterrasse med sol fra morgen til kveld og stor valgfrihet på ulike boligtyper. Et unikt boligprosjekt midt i hjertet av Selbu.

Nyt hverdagen på din egen lille topp i Botn. Selveierleiligheter og unike eneboliger i kjede med store, solrike takterrasser og panoramautsikt over Selbusjøen. Boligene vil fremstå som lyse og luftige der store vindusflater og panoramavinduer slipper inn rikelig med lys.

Totalt blir det 14 nybygde boliger på prosjektet Botn Hill. 6 av dem er eneboliger i kjede og 8 er selveierleiligheter.Boligene blir bygd i et fredelig, trafikksikkert og barnevennlig område. Alle viktige fasiliteter som butikker, skole, barnehage og legekontor ligger i kort gang- og sykkelavstand fra boligene. Her får man landlig idyll selv om man befinner seg midt i hjertet av Selbu.

Konseptet i Botn Hill bygger på fleksibilitet, både i forhold til kostnader og størrelse. Med en valgfri etasje har du har mulighet til å tilpasse boligen din ut i fra hvor mye plass du trenger.  Vår enebolig med utleiedel kan være med å finansiere boligdrømmen med gunstige bokostnader, og faste innteker hver måned.

Ønsker du å laste ned eller få tilsendt prospekt gå til kontakt.