3 nye rekkehus for salg. 1 allerede solgt!


Vår salgsstart på nye rekkehus i Botn Hill ble møtt med stor interesse og 2 av husene er solgt i løpet av kort tid!  Det er med glede vi nå kan legge ut 3 nye rekkehus. Her er allerede bolig 8 solgt og flere interessenter. 

Dette er en lys og luftig bolig over to etasjer, med effektiv planløsning og 2 soverom. 

I andre etasje er det et soverom, en lys og tiltalende stue med åpen løsning mot kjøkken og store panoramavinduer som gir rikelig med lys. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong, prikken over i-en er pergolaen som skjermer mot sol og gir den gode utestuefølelsen. Her kommer virkelig utsikten til sin rett – uansett tid på dagen!

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper. 

Videre fins det et romslig bad i første etasje og fra entrèen er det direkte adkomst til et praktisk vaskerom. Hovedsoverommet har god plass garderobeskap.

Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK17, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig. Boligene får også lagringsplass i utvendig bod og kjøper kan velge om de ønsker carport i tilknytning til boden.

Botn Hill trinn 2 består av til sammen 10 selveide rekkehus. 

BRA: 90,6 m2
P-ROM: 85,2 m2
Etasjer: 2
Soverom: 2
Eierform: Selveier
Parkering: Carport  (Tilvalg)
Pris fra kr. 2.590.000,-