Type 2b – Enebolig i kjede med utleie


Pris: fra 5.175.000 kr

Status: Ledig

Enebolig i kjede med utleiedel gir gunstige bokostnader og rom for mange.I andre etasje er det en lys og tiltalende stue med en smart, åpen løsning mot kjøkken og store panoramavinduer som gir rikelig med lys.

HOVEDDEL:
Etasjer: 2 (evt. 3)
BRA: 160 m2
P-ROM: 88,4 m2
+ BRA 3.etasje: 22,4 m2
Soverom: 2 (evt. 3)

HYBEL:
BRA:  37 m2
Soverom: 1

Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning. På stuen er det mulighet for å installere vedovn som varmekilde.

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design med rikelig benke- og lagringsplass. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper. Fra spiseplassen er det en skyvedør ut til en koselig balkong som innbyr til kaffe og avis etter en god frokost.

Videre er fins et stort bad i hovedetasje med opplegg til vaskemaskin. Bad får fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegg og downlights i tak. Hver enhet har to soverom i andre etasje, med mulighet for et tredje soverom og et lite kontor i den valgfrie tredjeetasjen. Herfra får du utgang til en flott takterrasse hvor sol og utsikt virkelig kommer til sin rett – uansett tid på dagen!

Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK10, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig. Boligene får også bra med lagringsplass i innvendig bod, utvendig bod og carport.

Hybelleiligheten har et bruksareal på 37 kvadratmeter. Leiligheten rommer entre med plass til garderobe, bad, soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til hagen.