Type 2a – Enebolig i kjede


Pris: Utgår. Ny info kommer kr

Status: Ledig

Moderne enebolig i kjede med  familievennlig planløsning, mulighet for 4 soverom og takterrasse. I andre etasje er det en lys og tiltalende stue med en smart, åpen løsning mot kjøkken og store panoramavinduer som gir rikelig med lys.

Etasjer: 2 (evt. 3)
BRA: 160 m2
P-ROM: 119,8 m2
+ BRA 3.etasje: 22,4 m2
Soverom: 3 (evt. 4)
Alternativ: Enebolig i kjede med utleie

Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning. På stuen er det mulighet for å installere vedovn som varmekilde.

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design med rikelig benke- og lagringsplass. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper. Fra spiseplassen er det en skyvedør ut til en koselig balkong som innbyr til kaffe og avis etter en god frokost.

Videre er fins det WC i hovedetasje og et stort bad i første etasje med direkte adkomst til et praktisk vaskerom. Bad får fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegg og downlights i tak. Innredningen på hovedbadet vil bestå av veggmontert toalett, dusjhjørne, speil og en moderne baderomsinnredning.

Hver enhet har tre gode soverom, med mulighet for et fjerde soverom og et lite kontor i den valgfrie tredjeetasjen. Herfra får du utgang til en flott takterrasse hvor sol og utsikt virkelig kommer til sin rett – uansett tid på dagen!

Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK10, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig. Boligene får også bra med lagringsplass i innvendig bod, utvendig bod og carport.