Type 1 – Enebolig i kjede


Pris: Utgår. Ny info kommer kr

Status: Ledig

Dette er en enebolig i kjede med gjennomgående gode kvaliteter, her er alle hovedfunksjoner på en flate, men likevel er det mer enn nok av rom. Praktisk vaskerom og 2, eller 3 soverom.

Etasjer: 1 (evt. 2)
BRA: 120,6 m2
P-ROM: 96 m2
+ BRA 2.etasje: 22,4 m2
Soverom: 2 (evt. 3)

Fra carporten har du trappefri adkomst til entre hvor det er en skyvedør til en praktisk bod som  kan brukes til garderobe, eller oppbevaring av andre ting.

Store vindusflater langs hele stuen og spisestuen gir fantastiske lysforhold i hele etasjen. Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning. På stuen er det mulighet for å installere vedovn som varmekilde.

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design med rikelig benke- og lagringsplass. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper. Fra spiseplassen er det en skyvedør som leder ut på terassen og videre ut i hagen.

Fra badet er det direkte adkomst til et stort og praktisk vaskerom. Bad får fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegg og downlights i tak. Hver enhet har to soverom, med mulighet for et tredje soverom og et lite kontor i den valgfrie andreetasjen. Herfra får du utgang til en flott takterrasse hvor sol og utsikt virkelig kommer til sin rett – uansett tid på dagen!

Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK10, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig.