Leilighet i 2.etasje 2


Størrelse: 126 m2

Pris: 3.499.000 kr

Status: Solgt

Unik selveierleilighet med muligheter til en ekstra etasje med en fantastisk takterrasse.

Etasje: 2 (3)
BRA: 103,8 m2
P-ROM: 86,1 m2
+ BRA 2.etasje: 22,4 m2
Soverom: 2 (evt. 3)

Moderne toppleilighet hvor du har mulighet til å få en ekstra etasje. Herfra får du utgang til en flott takterrasse hvor sol og utsikt virkelig kommer til sin rett – uansett tid på dagen!

Hver leilighet har to soverom, med mulighet for et tredje soverom og et lite kontor i den valgfrie etasjen. Store vindusflater langs hele stuen og spisestuen gir fantastiske lysforhold i hele leiligheten. Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning. På stuen er det mulighet for å installere vedovn som varmekilde.

Fra spiseplassen er det en skyvedør ut til en koselig balkong som innbyr til kaffe og avis etter en god frokost.

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design med rikelig benke- og lagringsplass. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper.

Badet får fliser på gulv med gulvvarme, flis og våtromstapet på vegger. Her vil det også bli opplegg til vaskemaskin.

Hver enhet har to soverom. Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK10, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig.

Leiligheten har en innvendig bod, samt garasje med utvendig bod.