Leilighet i 1.etasje 4


Størrelse: 103 m2

Pris: 2.650.000 kr

Status: Solgt

Flott, moderne selveierleilighet beliggende i første etasje, med alt på et plan og 2 soverom.

Etasje: 1
BRA: 102,6 m2
P-ROM: 88,2 m2
Soverom: 2

Dette er en leilighet med trappefri adkomst til entre og med alle rom på en flate. Store vindusflater langs hele stuen og spisestuen gir fantastiske lysforhold i hele leiligheten. Glatte, hvitmalte vegger, listefri overgang mellom tak og vegg, samt god plass for sofagruppe, tv-løsning. På stuen er det mulighet for å installere vedovn som varmekilde.

Fra spiseplassen er det en skyvedør som leder ut på terassen. Den ligger på bakkenivå, og er et flott sted å slappe av og nyte kveldssola.

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design med rikelig benke- og lagringsplass. Det vil være anledning for kjøpere å endre kjøkkenet etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper.

Badet får fliser på gulv med gulvvarme, baderomsplater på vegg og downlights i tak. Her vil det også bli opplegg til vaskemaskin.

Hver enhet har to soverom. Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK10, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig.

Som et tilvalg kan leiligheten få utvendig bod og carport.