Rekkehus 8


Størrelse: 90 m2

Pris: 2 699 000 kr

Status: Solgt

Moderne rekkehus med praktisk vaskerom og gode uterom

Dette er en lys og luftig bolig over to etasjer, med effektiv planløsning og 2 soverom.

I andre etasje er det et soverom, en lys og tiltalende stue med åpen løsning mot kjøkken og store panoramavinduer som gir rikelig med lys. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong, prikken over i-en er pergolaen som skjermer mot sol og gir den gode utestuefølelsen. Her kommer virkelig utsikten til sin rett – uansett tid på dagen!

Kjøkkenet vil bli holdt i et moderne og funksjonelt design. Kjøkkeninnredning standard utførelse kjøkken inkl stål-hette og vask fra kvalitetsleverandører Fossline.

Videre fins det et romslig bad i første etasje og fra entrèen er det direkte adkomst til et praktisk vaskerom. Hovedsoverommet har god plass garderobeskap.

Boligene har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt standard etter TEK17, noe som tilfredsstiller de siste og strengeste krav til en energiøkonomisk og moderne bolig.  Boligene får også lagringsplass i utvendig bod.

Det vil være anledning for kjøpere å endre baderoms og kjøkkeninnredning etter egne ønsker innenfor den valgte leverandøren sitt sortiment. Evt. tilleggskostnader utover spesifisert pris dekkes av kjøper. Hvitevarer er ikke inkludert i pris.

Prisen er eks. carport. Kjøper kan velge om de ønsker carport i tilknytning til boden.

Kontaktskjema

Vi vil gjerne høre fra deg. Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt snarest.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.